Oficiálne stránky Mestského futbalového klubu Detva 0905 318 790 info@mfkdetva.sk

Dorast odohral domáce zápasy v Hriňovej s dvomi remízami. Staršia U19 remizovala 4:4 keď im víťazstvo ušlo v poslednej minúte a mladší U17 remizovali 3:3. Muži nastúpili proti zatiaľ neporazenému súperovi z Tomášoviec kde ťahali za kratší koniec a prehrali 0:4. Žiacke družstvá tento víkend nehrali.

 

21.10.23 U19

MFK Detva, Hriňová – FA UNITED Nededza Kotrčina Lúčka – Gbeľany 4:4

Zostava MFK: Sás-  Jedlička, Dian, Kminiak, Sedliak (C), Fašanga, Solin (46. Tršo), Máliš, Hriseňko, Suja, Čonka

Góly: 12. Suja, 45. Solin, 50. 74. Tršo

21.10.23 U17

MFK Detva, Hriňová – FA UNITED Nededza Kotrčina Lúčka – Gbeľany 3:3

Zostava MFK: Babic – T.Gonda, R.Gonda, Chamula, Orolin, Frejer, Čonka (C), Sliacky, Straka, Sekereš, Kamrla

Góly: 35. 57. Čonka, 78. R.Gonda

22.10.23 Muži

 MFK Detva – TJ Slovan Tomášovce 0:4

Zostava MFK: D.Ostrihoň – Mičo (72.Berkeš), J.Kluka (75.R.Baran), Sekereš (C), Ľ.Baran, J.Chabada, Murín (62.S.Chabada), Ďurica (72.Pančík), Vilhan, Rapčan (62. T.Ostrihoň),  P.Kluka

tréner Kamas: Sterilný, bezduchý výkon v našom podaní nám stačil akurát na čiastočné vyrovnanie sa v 2.polčase súperovi, ktorý aj po dnešnom zápase ostáva bez prehry. Kým my sme naše dobré príležitosti vôbec nezakončili alebo zakončili slabou strelou , súper využil väčšinu príležitosti gólovo. Mali by sme sa zobudiť a viac prejaviť snahu, túžbu a chcenie na ihrisku pre lepšie výsledky. Je to už pomerne dlhé obdobie čakania na kvalitnejšie a stabilnejšie výkony u veľkého počtu hráčov. Predpoklady nestačia, výkony je potrebné zlepšiť a potvrdiť na ihrisku bezohľadu na mladší vek väčšiny hráčov. To už nemôže byť naše alibi na množstvo prehier, pretože sme absolvovali spolu dostatok zápasov a akosi stále opakujeme predošlé rovnaké chyby. Z tohto kolotoča potrebujeme čo najskôr vystúpiť ,aby sme neprehrávali často zápasy ktoré vieme odohrať lepšie herne aj výsledkovo. Len málo hráčov vie ísť na doraz a mimo komfortnú zónu a to musíme zmeniť. Ďakujeme divákom za návštevu aj keď nás neteší fakt ,že tých hosťujúcich chodí často viac. Sme si vedomí, že k väčšej návštevnosti, potrebujeme ukázať lepšie výkony či výsledky, no už dlhšie som nepočul a necítil podporu akou sa môžu pochváliť aj menšie mestá či obce. Je to už zopár rokov kedy som ešte ako hráč počul a cítil podporu divákov fanúšikov aj keď sa nedarilo, ktorá nám vtedy pomáhala. Verím, že urobíme maximum pre víťazstvá z ktorých sa budeme môcť tešiť spolu s divákmi a fanúšikmi.

Späť hore